Gyakorolja a lány karjait

A lányoknak szóló edzések gyakran a klasszikus problémás területekre koncentrálnak, mint a nadrág, a comb és a has. Azonban a tónusú kar lehet egy lány testének gyönyörű része, és nem szabad figyelmen kívül hagyni. A nagy karok a táskák és a dzsekik szép kiegészítői. A túl sok ömlesztettség elkerülése érdekében a könnyű súlyzók mellett a saját testsúlyát is használni fogod.

A bicepszek azok a kis hegyek az izom, amit látsz, amikor hajlító a karját. Az első dumbbell fürtök könnyű módja a fontos izmok megmunkálására, a Fitness Magazin szerint. Tartsa karjait a teste ellen, egy álló postázás közben, a súlyzók a kezében, a tenyerük kiálló. Kezdve a jobb karoddal, tekerje fel a súlyzót a mellkasodra, majd engedje vissza a kiindulási helyzetbe egy szabályozott mozgásban. Csinálj nyolc ismétlést mindkét oldalon, majd tedd meg másik nyolcat, miközben felemeli mindkét karját.

Ahhoz, hogy segíts leállni a karod fanyar hátrészéből, meg kell dolgoznod a tricepszeket. A tricep-duzzogás bárhol használható bárhol vagy szék segítségével. Üljön a szék szélére, és helyezze a lapos tenyerét a combjaira, mindkét oldalára. Miközben lábaidat tartod, és a kezed továbbra is a székre, kicsit előre haladj, és a testet lefelé a lehető legközelebb a talajhoz mártsd le, hátaiddal közel a szék elülső részéhez. Visszatérés az ülő pozícióba. Munka maximum három nyolc ismétlésből. Egyszerűek, de működnek.

Nem szabad elfelejtened a mellkasi és a vállodat. A régi iskola elősegíti ezeket a területeket, valamint a karokat. Ne féljetek a módosított változat térdén – vagy stabilitási labdán – a hát alsó részénél. Munka maximum két 15 ismétléssel.

A jóga egy nagyon hatásos teljes testtónus, de bizonyos kulcsok egyszerre mozgatják a fegyvereket, a mellkast és a vállakat. A klasszikus deszka, ha tartósan tartják, mindezen területeken működik. Az oldalfalak is nagyon hatékonyak, ami mozog, ahol az oldalán fekszel, egymásra rakod a lábadat, és egyensúlyod a súlyodat a lábad és a kéz tenyere között. Ezután felemeli az egész testet a kezére, és egymásra rakja a lábát. A lefelé irányuló kutya mozdulatok segítenek megnyújtani a kar izmokat ezek után a kemény pózok után.

Bicepsz

Triceps

Mellkas és váll

Jóga