Handstand gyakorlatok

Miközben kihívást jelentenek, nem kell képzett torna, hogy kézenfekvő gyakorlatokat végezzen. Valójában a kéziszámítógépes gyakorlatok az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy felépítsék a felső test erejét, csak testének súlyával. Ha úgy gondolja, hogy az egész testet a kezedre támasztja, ne aggódjon. A kéziszámítógépes gyakorlatok előrehaladtával a kezdők és a fejlettek felé haladva, egy erős és erőteljes felsőtest felé halad.

Handstand Hold

A kéziszámítógép tartása alapvető kéziszerszám. Ez egy nagyszerű kezdõ edzés, amely segíteni fogja az erejét a nehezebb gyakorlatokhoz. Ha nem tud szabadon álló kezelőállványt készen tartani, akkor kézzel álljon a falra. Ségy a kezedet a falhoz közel, amennyire csak lehetséges, anélkül, hogy elvesztenéd az egyensúlyodat. Helyezze el a testet úgy, hogy a lábad és a csípõd teljesen kibõvül. Fogja meg a kezét kényelmes helyzetben, majd zárja le a könyökét és a vállát. Fogja meg ezt a helyzetet, ameddig csak lehet, mielőtt az izmok elkezdenek fáradni. Ismételje meg a kéziszámítógépet még kétszer, hosszabb ideig tartva. Fokozatosan növelje tartási idejét addig, amíg meg nem tudja tartani a kézi állást 2-3 percen keresztül.

Fal Walk

Ez a gyakorlat segíteni fogja az erődet, miközben javítja a koordinációt. A fali séta jó helyettesíti a tényleges kézifegyveret, és segít előkészíteni Önt a fejlettebb kéziszámítógépes gyakorlatokra. Lépjen be kézi állásba, önállóan vagy a falhoz, majd vigye a súlyát a jobb karjához, és emelje fel a bal kezét, hogy megérintse a bal vállát. Helyezze vissza a bal kezét a padlóra, majd ismételje át a súlyát a bal karjához, és jobb kezével érintse meg a jobb vállát. Válasszon előre-hátra, állandó sebességgel mozduljon el, amíg karonként 10- 30 érintést nem végez.

Egykaros kézifegyver

Az egykaros kézifegyver kihívásokkal nem csak az erejét, hanem az egyensúlyt is kihívja. Ne próbálja meg ezt a gyakorlatot addig, amíg biztonságosan el nem tudja végezni a kézben tartást. Tételezzük fel a választott kézi állást, majd vigye át súlyát a jobb karjára, és emelje fel a bal kezét. Tartsa ezt a pozíciót öt-tíz másodpercig. Ismételje meg a gyakorlatot a bal karjával, tartsa a pozíciót annyi idő alatt, amennyit a jobb karjával tartasz. Minden alkalommal, amikor az egykaros kézifegyvert használja, próbálja meg hosszabb ideig tartani, mint az előző alkalommal.

Handstand Pushup

A kéziszámítógép egy nagyon nehéz feladat, amely a vállát, a tricepszet, a mellkason és a háton dolgozik. Annak megakadályozására, hogy az arcod elszakadjon a padlóról, meg kell haladnod ezt a gyakorlatot, és biztosítsd, hogy biztonságosan teljesítsd. A lecsökkentés jó előkészítő gyakorlat. Ahhoz, hogy egy kézikocsit nyomjon, közeledjen a falhoz, és felemelje a lábát, hogy egy fal kézállát csináljon. Innen stabilizálja a magot és a hátat úgy, hogy teste egy egyenes vonalat képez. Lassan hajlítsa be a karját, hogy leeresztse a fejét a padlóra, majd nyomja meg önmagát vissza a kiindulási helyzetbe.