Otthoni recept a hegek eltávolítására

Bár a kereskedelmi célú hegterápiás termékek hiánya miatt előfordulhat, hogy saját otthoni saját sebészeti salakot készít. Válasszon olyan összetevők keverékét, amelyek ismerték a régi és új sebek gyógyulását, amelyek a stretch marks, burns, sebek és scrapes kapcsolatosak. Lehet, hogy már számos alapvető kellékanyagot, például aloe vera növényt és olívaolajat tartalmaz. Keressen további összetevőket, mint a rózsaszínű olajat és a méhviaszt az egészségügyi élelmiszerboltokban.

Készítmény

Az olívaolajban levő apróra vágott, hámozott hagymát legalább három héten át öblítse le. Töltsön be egy tiszta edényt a hagymával, és öntsön elegendő olívaolajat a palackba, hogy teljesen lefedje a hagymát. A keveréket három hétig merevítsük. Törzs a hagymát, és tartalékoljuk az olívaolajat. Mielőtt levágná a sebet, vágja le az aloe-vera levél levágását és a belső gélt ragassza ki. Méhviasz.

Recept

Hőálló edényben vagy mérőpohárban keverje össze az 1 oz-os vöröshagyma olívaolajat 1 oz-os rózsacsípőolajjal, 1 oz kakaóvajjal és 1 oz méhviaszral. A keveréket alacsony hőmérsékleten melegítsük fel, akár a tűzhelyen, akár a mikrohullámú sütőben, amíg a méhviasz és a kakaóvaj megolvad. Vegye ki a kályhából, adj hozzá 2 tk. Aloe vera gyümölcslevet és négy E-vitamin-kapszula tartalmát összenyomja a keverékbe. Keverjük össze és öntsük a keveréket egy széles szájú üvegbe. Pour ¾ tsp minden levendula, kamilla és helichrysum illóolajok felett a keverék tetején. A kupakot azonnal kenje be.

Összetevők gyógyító ereje

Az olívaolaj kiváló gyógyszert jelent a gyógyító botanikai készítmények, ebben az esetben hagymák bejuttatásában. Kereskedelmi szempontból a hagyma kivonata kulcsfontosságú összetevője a hegek kenőcsének, a Mederma gyulladáscsökkentő tulajdonságainak és a hegszövet képződésének a képessége miatt. A tápanyag-gazdag, gyulladáscsökkentő aloe vera segít gyorsítani a gyógyulást az égési sérülések és az új hegek között, bár ez nem segíthet a régi sebek megjelenésében. A kakaóvaj ismerten mélyen behatol, a bõrt a dermisz szintjén kezeli. A Holistic Aromaterapia Országos Szövetsége levendula és kamilla illóolajokat ajánl fel sebek és égések, valamint általános bőrgyógyulás céljából, míg az aromaterápiás szerzõ Jeanne Rose ezenkívül ugyanarra a célra javasolja a helichrysum illóolajat, amely az õrölt illóolaj. Rose a rózsa csípőmagolajat is kiemeli, mint a karcsú hegek számára legmegfelelőbb hordozóolaj.

Egyszerű jogorvoslatok

Az Aloe vera gél és hagyma kivonata kereskedelmi forgalomban kapható. Fontolja meg, hogy a “scarlet” összetevők közül sok a “simples”, egy régimódi szó az egykomponensű gyógyszerekre. Az illóolajokat azonban a bőrön történő felhasználás előtt hígítani kell hordozóolajjal.

tippek

Növelje vagy csökkentse a méhviasz mennyiségét a salve sűrítéséhez vagy lazításához. Ha nem rendelkezik hozzáféréssel a receptben felsorolt ​​valamennyi összetevőhöz, tartsa meg a három részből álló hordozóolajok alapvető részét egy része méhviasz szem előtt tartva. A költségek csökkentése helyett egy esszenciális olajat használjon.