Olyan élelmiszerek, amelyek a melleket nagyobbra teszik

Lehetséges, hogy bizonyos ételeket megtehetsz, és az anyatejet növelő sebészeket az üzletből ki lehet vinni, de ez nem reális lehetőség. A mellmérete nagyrészt a genetika kérdése. A kalóriaszegénység növelése egészséges ételekkel növelheti a mellek méretét, de valószínűleg súlyosbítja az egész tested túlsúlyát. Ha csak a mellek, vagy a testetek bármelyik része súlyt szerez, egyszerűen lehetetlen.

Emlőszövet 101

A mellek a zsírszövetből, valamint a csatorna és a lobule szövetből állnak, hogy megkönnyítsék a szoptatást. A nagyobb mellű nők egyszerűen több zsírt hordanak a ládájukban. Ha súlyosodik, a mellek növekedhetnek, mivel a zsírsejtek megduzzadnak a felesleges energia tárolásához. A mellméretét azonban korlátozza az ott található zsírsejtek száma, amelyet a genetika határoz meg. Ha a mellek nagyobb arányban vannak a csatorna és a lobule szöveteknél, akkor még a súlygyarapodás sem okozhatja nagymértékben megváltoztatni a méretüket. Az egyetlen módja annak, hogy meghatározzuk a mellek összetételét az orvosi képalkotáson keresztül.

Súlyosan érdemes a lehetőleg nagyobb mellre

Technikailag minden olyan étel, amely megnövekedne, növelheti a mellszobor méretét. Azonban a súlygyarapodnak csak egy kis része, ha egyáltalán van, összpontosul a mellkasodban. Valószínűleg kiterjeszti csípőjét, derékát és combjait is, ha súlyos testsúlya van, és a testtömegindexe 18,5 alatt van, és orvosa azt jelezte, hogy előnyös lesz néhány font hozzáadásával. Lehet, hogy még a kívánt eredményt is elérheti, hogy növelje a mellméretét. Fogyasszon minőségi ételeket, ahelyett, hogy a feldolgozott opciók helyett napi kalóriát adhat hozzá. Célja a 250-500 kalóriát naponta hozzáadni 1/2 és 1 font hetente. Sűrű kalóriatartalmú és rendkívül tápláló ételek, köztük a diófélék, a joghurt, az aszalt gyümölcs és a teljes kiőrlésű gabonafélék, az Ön legjobb lehetőségei.

Soy Foods és megnövelt Breast Size

Sok weboldal és magazincikk azt állítja, hogy növelheti az emlő méretét úgy, hogy több szója tartalmú ételeket fogyaszt. A szója tartalmaz fitoösztrogéneket, olyan vegyületet, amely utánozza a női hormon ösztrogént, ami duzzanatot okoz és növeli az emlőtumor növekedését. De semmiféle figyelemre méltó tudományos kutatás nem támogatja több szójabab fogyasztását, hogy növelje a mellszobor méretét. A legtöbb kutatás a szójabevitelnek a mellrák kockázatára gyakorolt ​​hatását vizsgálja, és – amint azt a Journal of Nutrition 2010-es számában olvasható -, hogy a mérsékelt szójafogyasztás biztonságos és csökkenti a mellrák kialakulásának kockázatát. Az ösztrogén, valamint a kiegészítők és a szójababok fitoösztrogének növelhetik az emlőrák kockázatát. Fogyasszon szóját mérsékelten az élelmiszerekből, beleértve a szójababot és a tofuot, de minimalizálja a szójával fokozott élelmiszerek bevitelét – mint például a fehérjék és a gabonafélék. Egyéb élelmiszerek tartalmaznak fitoösztrogéneket, beleértve az édesköményt és az ánizsvet, de nincs hatása a mellének méretére .

Fűszernövények a mell növekedéséért

Az emlőráktermékek és a folklór azt állítják, hogy bizonyos gyógynövények elősegítik az emlő méretét. Ezek közé tartozik a komló, a dong quai, a kastélyfa bogyó, a vad yam, a kava, a fekete cohosh és a görögszéna. Egyesek, például a görögszéna, olyan száraz fűszerek formájában állnak rendelkezésre, amelyeket szezonális ételeket használhat, mások csak kiegészítő formában kaphatók. Ezeknek az összetevőknek egyikén sem bizonyított hatása van a mellének méretére, azonban egy 2003-as tanulmány jelent meg a Szülészeti és Nőgyógyászati ​​Klinikában.