Túró és fogyás

Hallottad újra és újra, de igaz: a súlycsökkenés attól függ, hogy kiegyensúlyozza a kalóriát, amit fogyaszt, amit az aktivitással éget. A túrók bizonyos aspektusai támogathatják a súlycsökkentő erőfeszítéseiket, és a jövőbeli kutatások különös összefüggést mutathatnak a tejtermékek és a fogyás között. De végső soron attól függ, hogy az alacsony zsírtartalmú márkákat választották-e, és az adagméretet figyelték-e meg.

Vissza az alapokhoz

Annak érdekében, hogy a kalóriákat le lehessen tartani, alacsony zsírtartalmú vagy nem zsíros túróval kell elmenni. Egy csésze nem zsíros túró 104 kalóriát tartalmaz. Az alacsony zsírtartalmú túró 1 százalék vagy 2 százalék tejzsírt tartalmaz. Amikor 1 százalékos tejet kap, 163 kalóriát kap 1-csészében. A 2 százalékos tejből készült túró ugyanazon része 194 kalóriával rendelkezik. Tartsd távol a tejszínes túrót, amely extra krémet és több kalóriát tartalmaz.

Több Bang a kalóriákért

A magas vízben, rostokban vagy mindkettőben lévő élelmiszerek kevesebb kalóriát tartalmaznak gramm élelmiszerenként, mivel a víz és a rostanyag kalóriát nem tartalmaz. Ez a fajta alacsony energiafogyasztású étel nagyszerű súlycsökkentő eszköz. Amikor kalóriát vágsz, általában kevesebb evést eszel. Ha alacsony energiafogyasztású ételeket választasz, kalória célok között maradhat, miközben egy ésszerűbb adagot fogyaszt. A gyümölcsök és a zöldségek a legjobb példák az alacsony energiafogyasztású ételekre. Túró sajt tartozik ebbe a csoportba, mert ilyen nagy mennyiségű víz van. Az 1,5-es vagy annál kisebb energiasűrűségű élelmiszerek alacsony energiájú sűrű élelmiszerek. A túró 0,7 és 0,8 között van.

A fehérje csomagol egy extra lyukasztót

A protein segít megélni a hosszabb ideig, mert lelassítja azt az arányt, amellyel az élelmiszer elhagyja a gyomrot. Ugyanakkor nem okoz tüskét a vércukorszintben. A vércukor egyensúlyban tartása segít a fogyásban. Ha a véráramban több cukor van, mint amennyi az energiához szükséges, zsírrá alakul. A Koppenhágai Egyetem kutatói arról számoltak be, hogy a fehérje növelheti a jóllakottságot azáltal, hogy hormonokat vált ki, amelyek az étvágyat szabályozzák, az “American Journal of Clinical Nutrition” május 2013. számában. Egy csésze nem zsíros túrótartály legalább egynegyedét ajánlja A fehérje napi bevitele.

A tejelő értékének mérése

A tejelő szerepe a testsúlycsökkenésben néha zavaró, mivel a folyamatban lévő kutatás különböző eredményeket produkál. A Harvard Közegészségügyi Iskola kutatói 29 különböző tanulmányt áttekintettek, és arra a következtetésre jutottak, hogy a tejtermékek segíthetnek a fogyásban – de csak akkor, ha egy kalóriatartalmú étrend részét képezik, az “American Journal of Klinikai táplálkozás. “A tejtermékeknek különös értékük van, az alacsony zsírtartalmú túrák jó táplálkozási lehetőség, továbbá hozzájárul az ajánlott 3 csésze tejtermékhez, amelyet a felnőtteknek napi fogyasztani kell. Tejtermékek.