Hogyan tanulsz egy első flip-et a földön, ha tudod, hogyan kell csinálni egy trambulinon?

Annak ellenére, hogy megtanulják, hogyan készítsen előlapot a trambulinon, nem a legnehezebb manőver a mesterhez, a földre való elcsúszás teljesen más. A trambulin által biztosított extra ugráló és párnák nemcsak megkönnyítik a flip-ot, hanem a pszichológiai előnyökkel jár, hogy biztonságban érezheti magát a leesés vagy a flip zavarásának szempontjából. Ha megpróbálja megtanulni, hogyan lehet elölnézni a lapos földön, a legfontosabb lépés a túlélés és a sérülés félelme.

Nyújtsd ki a bokádat és a csuklóidat a hajlítással és a padlón való gördüléssel. Forgassa el a nyakát, húzza meg oldalról a másikra. Emeld fel a lábad a hátad mögött, fogd be a bokádat, és húzd felfelé, hogy nyújtsd a combcsontjaidat.

Készítsen elő egy olyan kifutópályát, amely lehetővé teszi, hogy körülbelül öt jó lépést kapjon a flip végrehajtása előtt. Helyezhet pár párnát vagy takarót, ahol azt tervezi, hogy ragaszkodik a leszállópályához, hogy mind az esetleges esést lecsillapítsa, mind a magabiztosságot növelje.

Töltsd be a futtatásodat, miután az öt lépést megtetted, ugrál egy akadályba, és lábaidat leragd le a földről. El kell elégíteni a liftet a talajjal való megmunkálással, hogy kiegyenlítse azt, amit a trambulin általában ad.

Térdd a mellkasodba, miközben a karjaidat és a vállát előrefelé lendíted, az elülső flip forgatásba helyezve.

Tartsa a kezét előtted, ahogy flip. Kísértésnek érzed magad, hogy a karodat az oldaladon vagy a háta mögött helyezd el, de ez megakadályozza, hogy el tudd iktatni őket, hogy pihentesse az esését, és eldobhatja az egyensúlyodat.

Föld lábaid golyókkal térddel hajlott, de nem annyira meghajlott, hogy átmegyek a lábujjaidon. Tartsa karjait előtted, és álljon magasra, hogy befejezze a flipet.

Folytassa az elülső flip-ek gyakorlását, amíg nem érzi jól magát a párnák nélkül.