Az orrpiercingek következményei

Áttekintés

Az orrpiercingek az utóbbi években egyre gyakoribbá váltak a világ különböző országaiban, köztük az Egyesült Államokban. Bár sokan úgy vélik, hogy az orrpiercingek esztétikailag vonzóak, ismernie kell az ilyen típusú eljárásokkal kapcsolatos potenciális negatív következményeket.

Fertőzés

Az orrpiercingek gyakori következménye a fertőzés. A fertőzés nem csak abban az időben szembesül a fertőzéssel, amikor a tényleges orrát átszúrja, hanem később is fenyegeti a fertőzés kockázatát. Fertőzés történhet olyan szennyezett gyűrű miatt, amely érintkezésbe kerül a törött bőrrel a piercing helyén vagy annak közelében.

Idegkárosodás

Az idegkárosodás az orr-piercing mellékhatása. A piercinget végző személy elszigetelt esetekben nem megfelelő módon szúrja az orrát, és az idegeket károsítja a folyamat során. Értsd meg, hogy az ilyen típusú idegkárosodás általában állandó.

Fertőző betegségek

A sterilizált piercingeszközök létfontosságúak a fertőző betegségek elkerülése érdekében. Az egyén, aki kap egy orrát piercing lehet végül HIV vagy hepatitis B fertőzés ritka esetekben, szerint a Teen Health FX. Győződjön meg róla, hogy egy jó hírű szolgáltató segítségével végzi el az eljárást.

Hegszövet

Szájsebészet kialakulhat orrpiercing helyén vagy annak környékén. A Scar tissue nem vonzó, és negatívan befolyásolja a leheleted képességét, a Teen Health FX szerint. Az orr kezdeti átszúrása következtében kialakulhat a sebszövet. Továbbá, az ékszer eltávolítása és újbóli behelyezése, valamint az ékszer viselése az áttört orrában is okozhat hegesedést az idő múlásával.