Gyakorlatok, hogy megszabaduljon a pótkeréktől

Szüksége van egy autóra, csak abban az esetben – de nincs “csak abban az esetben” követelmény, hogy a pótkerék, amely körülveszi a midsection. Ha abban a reményben dolgozik, hogy kiszabadítsa ezt a csúnya hasi zsírszövetet, akkor nemcsak a megjelenést, hanem a krónikus betegségek megelőzését is szolgálja. A szerveket körülvevő hasi zsír, a zsigeri zsírnak nevezik, nagyobb kockázatot jelent a problémákra, mint a szívbetegségek és a cukorbetegség – míg a bőr alatti zsír, beleértve a pótkereket is, általában csúnya. Egészséges rutin alkalmazásával képesnek kell lennie arra, hogy mindkét típusú zsírra csökkentse a derekát és a csípőjét.

Égesse ki a gumiabroncsot

Ahelyett, hogy egy ab-erősítő rutinra koncentrálna, elkötelezné magát a kalóriaégető edzésekre – nevezetesen a szív-és érrendszeri gyakorlatokra. Annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb idő alatt élvezhesse a legtöbbet, válasszon olyan gyakorlatokat, amelyek a legtöbb kalóriát égetik. A nagy kalóriatartók között: futás vagy kocogás, ugrókötél, nagy hatású aerobik és evezés, mindezek segítik a 155 fontot 250 és 300 kalória között egy 30 perces időtartam alatt. Ha ezek a gyakorlatok nem kívánatosak, válasszon bármilyen más tevékenységet, amely megkapja a szívet a szivattyúzásban – próbálja meg lépést tartani napi 30 percet, a heti öt napot.

Nagy sebességű hajsza

A hasi oldalán lévő tartalék gumiabroncs leginkább szubkután vagy “bőr alatti” zsírból áll. Az American Council of Exercise szerint a szubkután zsírral nagyobb intenzitású intervallumképzést vagy HIIT-t használhat. Próbálja ki hetente egyszer vagy kétszer olyan napokon, amikor nincs ideje hosszabb edzésre. A HIIT-t szinte bármilyen típusú kardióval hajthatod végre. Kb. Öt percen keresztül gyaloglás vagy kocogás közben melegítse fel, majd gyorsítsa fel a sebességét – futás, úszás, kerékpározás vagy ugrókötél a maximális sebességének 90 százalékánál 30 másodpercig egy percig. Ezután lassítson a max körülbelül 50% -ára további 30 másodpercig egy percig. Ismételje meg az egyes intervallumokat összesen hat-nyolc alkalommal, majd hűtsük le.

Adj hozzá néhány izomot

A kiegyensúlyozott edzésprogram nem hagyhatja figyelmen kívül az edzést. A súlyzós edzés kalóriát éget, és segít erősebb és tónusosabb izmok kialakításában. És mivel több energiát igényel, hogy fenntartsa egy kiló izomot, mint egy kövér zsír fenntartásához, akkor több kalóriát éget el, az izom zsírral való helyettesítésével. Kezdj egy egyszerű rutinnal, és használd a súlyzógépeket edzőteremeden, hogy olyan gyakorlatokat végezzen, amelyek a legfontosabb izomcsoportokat, a háttámlákat, a lábakat, a karokat és a mellkast. Egy egyszerű rutin is végezhet otthon egy sor súlyzók segítségével. Próbálja meg a présgépeket, a felső prések, a bicepsz és a tricepsz. A lábadért tartsd a súlyzókat, és guggolásokat, tüdõket és lépcsõket csinálj.

A Big Belly Blasters

Az erő-edzés rutin egy része tartalmazhat néhány hasi gyakorlatot is, amely az oldalán lévő obliquesokat, valamint a törzs közepén lévő rectus abdominist vagy “hatcsomagot” célozza. Az obliques legkedvezőbb gyakorlása a “kapitány szék”, a biciklizés és a fordított csomó, az Amerikai Tanács a gyakorlat szerint. A rectus abdominis esetében az ACE szerint kulcsfontosságú a biciklis crunch és a kapitány szék is, valamint a gyakorlógolyó dörzsölése. Próbálj három hasi gyakorlatot hetente két-három nappal, ugyanazon a napon, mint a többi erő-edzésed, vagy amikor a TV előtt ülsz. Határozza meg magát egy vagy két készletben – az ötlet itt az, hogy erősítse meg az izmokat, de ne tegye túl nagy mennyiségben, vagy egy még vastagabb középső részből áll.