Gyakorlatokat valaki 50 kiló túlsúlyos

Amikor 50 font túlsúlyosak vagyunk, úgy érzi, túlterhelt, hogy fontolja meg, milyen messzire kell mennie ahhoz, hogy elérje a fitness állapotát. Igaz, hogy a túlsúly túlélése időt vesz igénybe – de most nem foglalkozom ezzel. Ahogy elkezdődött, a hangsúlyt a gyakorlás szokásának fejlesztésére kell összpontosítania. Minél többet teszel, annál könnyebb lesz és annál élvezetesebb lesz – ami arra kényszeríthet, hogy napi szokássá váljon, ami hosszú távú fogyáshoz vezethet.

Ne menj egyedül

Fontos, hogy beszéljen orvosával, mielőtt elkezdené a gyakorlást, különösen akkor, ha 50 font túlsúlyos. Kezelőorvosa bizonyos krónikus betegségek, mint például a cukorbetegség vagy a szívbetegség kezelését kérheti. Emellett tájékoztatja Önt az óvintézkedésekről, amelyeket gyakorlása során gyakorolnia kell. Ha megengedheti magának, akkor is előnyös lehet egy személyi edzővel való munkavégzésben, legalább néhány alkalommal. A tréner képes lesz tippeket adni a saját helyzetére vonatkozóan, és segít megtanulni az új gyakorlatok biztonságának megóvásában.

Walk It Off

A hozzáadott tömeggel, amit hordoz, az erőteljes gyakorlatok némileg nehezebbek, mint más emberek számára. Szerencsére a séta a leghatékonyabb gyakorlat mindenki számára. Kezdje lassan vagy mérsékelt ütemben, hogy segítsen csökkenteni a fájdalmat az ízületekben mozgás közben. Állítson be egy célt, például két blokkot, és vállalja, hogy két vagy három nappal az első héten. Ennek a célnak a elérése önnek a bizalom, hogy növelje a rutin a következő héten. A következő héten, próbálj három blokkot sétálni. És aztán járjon el négy blokk után a héten. A legfontosabb itt az, hogy kifejlesztette a testmozgás szokását. Ön is kalóriát éget, de testét és elméjét is felkészíti arra, hogy egészséges válaszoljon a mozgásra. Ahogy erősebbé válsz, hosszabb ideig túrázol, és intenzitással növeld a hegyeket. Célozzon napi 30 percet, a heti öt napot gyors ütemben.

Dolgozz ki a medencében

A vízbázisú edzés ideális azok számára is, akik 50 font túlsúlyosak, mivel a víz segítséget nyújt a súlycsökkentésnek. Az úszás nagyszerű edzés, de egyes tornateremek is kínálnak vízi aerobikot és vízi sétákat. Ha nem áll készen a 30-60 perces osztályzatokra, menj be a medencébe és csináld a saját edzésedet. Állítsa be a célt, hogy a medencében tevékenykedjen 10 percig. Próbálja meg a helyszínen futni, vagy sétálni a medence egyik végétől a másikig, és a karjait a víz alá csúsztassa felfelé. Próbálja meg egyszerűen vízbe lépni, ami megköveteli, hogy mind a karját, mind a lábát mozgassa. Tartsd az oldaladra és rúgd le a lábadat, vagy használd a kickboardot és rúgd át a medencén.

Erőn dolgozni

Néhány héttel a gyaloglásra vagy a vízgyakorlás rendszeres rutinára való ragaszkodása után hozzá kell adnia az edzést a rutinodba. Ez a fajta testmozgás segít az izomépítésben, több zsírt veszít és erősíti a csontjaidat. Ha fájdalmat érez az ízületekben, ne tegye meg a fájdalmat okozó gyakorlatokat. Ez az, ahol egy személyi edző segíthet egy olyan program kidolgozásában, amely az Ön számára működik. Ha elkezdené, szerezze be az 1-, 5- vagy 10-lb-os sorozatot. Súlyzók és a bicep curls, triceps kickbacks, lunges és step-up két nap egy héten, ami segít fejleszteni a kar és a láb erejét. Ahogy erősebbé válsz, adj hozzá próbaprudakat, fejvállnyomatokat és guggolásokat. Idővel nagyobb súlyra kell lépnie, hogy továbbhaladjon. Az ideális testtömeg-súly minden egyes edzéshez olyan, ami az izmok fáradtságát éli a készlet vége felé.