Gyógynövénykezelés golyva

Amikor a pajzsmirigyed megnagyobbodik, a golyva kifejezés a duzzanatot írja le, a Cleveland Clinic jelentései. A pajzsmirigyed a nyakadban nagyobb lesz, ha a pajzsmirigyben növekedik. A rossz jódbevitel által okozott egészségügyi probléma kezelést igényel. A gyógynövény kezelés megkezdése előtt beszéljen orvosával.

Fokhagyma

A fokhagyma, a spagetti mártások ízének javítására használt gyógynövény terápiás hatásokat is tartalmaz a pajzsmirigy problémáira, a táplálkozási terapeuta, Gale Maleskey “A természet gyógyszerei: az egészséges táplálék-kiegészítők végleges útmutatója.” Nyak által okozott kibővített pajzsmirigy. A fokhagymát hetente legalább háromszor fokozzuk a wellness támogatására és a golyva fejlődésének megállítására. A fokhagymát kiegészítőként is felveheti.

Gyógynövény keverékek

A kukoricacsíra, a zabszalma, a citromfű és a lószerszám segítenek egyensúlyban tartani a pajzsmirigyből származó hormonokat, állítja Maleskey. A gyógynövények segítenek megnyugtatni az akut stressz és betegség által okozott hormonális zavart. Ezeket a gyógynövényeket kapszulában vagy teafogyóban készítheti. A gyártó utasításai a címkéken a használatra. Mint mindig, keresse fel orvosának tanácsát, mielőtt megkezdi a pajzsmirigy gyógynövényes kiegészítőjét.

Zöld tea

A zöld tea, egy ismert stimuláns és energia-elősegítő, segít megnövelni a pajzsmirigy működését. Ez az energiaszinthez való hozzáadás segít megakadályozni a nyálkahártyák kialakulását, táplálkozási szakember Laurel Dewey megjegyzi munkáját: “Csodálatos gyógynövény-gyógymódok”. Naponta legalább háromszor fogyasztania kell a zöld teát. Mielőtt elkezdi ezt a pajzsmirigy zöldtea kiegészítőjét, beszéljen orvosával.

Hínár

Ebből a növényi hínár az étrend részeként megemelheti a jód bevitelét. Lehet, hogy levesben vagy teában élvezheti, vagy kapszula formában. Ez a növényi hínár kiegészítés segít növelni a pajzsmirigy működését, megakadályozva a további golyóképzést. Beszéljen orvosával, mielőtt elkezdi ezt a kiegészítést.

Ez a növényi hínár a pajzsmirigy javára magas a jódban, a MedlinePlus jelentései. Kapszulákba vagy teába is lehet venni. A kiegészítő megkezdése előtt olvassa el a címkén lévő utasításokat. Beszéljen orvosával és szerezzen tanácsot a gyógynövényről.

bladderwrack