Kerékpározás csökkenti a csípőt?

Míg a kerékpározás feltételei az alsó testnek, a csípő méretének csökkentése attól függ, hogy a csípő körül túlzsúfolt-e. A zsírégető edzésekhez hosszú, alacsony intenzitású túrák vagy nagy intenzitású intervallumok végezhetők. A helyszíncsökkentés azonban egy mítosz. A testsúlycsökkenés a test minden területére kiterjed, beleértve a csípőjét is. Párosítsd a kerékpáros edzésedet olyan táplálkozási tervvel, amely kalóriahiányt okoz. Végezzen öt-tíz perc könnyű kardiót, mint bemelegítést mindegyik kerékpáros edzés előtt.

A csípő körül összegyűlő zsírfajta szubkután. Ezek a zsírsejtek egy enzim-lipoprotein lipázzal rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyorsabban tárolják a zsírt és zsírhoz tapadjanak. Ennek az enzimnek köszönhetően nehéz a túlsúlyt a csípő és a comb körül. A bőr alatti zsír nem jelent ugyanazokat az egészségügyi kockázatokat, mint a zsigeri zsírok, amelyek felhalmozódnak a hasi szervek körül. A zsigeri zsír könnyen lebomlik, és szabad zsírsavakat szabadul fel a véráramba, ami elzárhatja az artériáit. Ezek a zsírsavak is behatolnak a májba, és károsítják a májat, ezáltal megnöveli az inzulin szintjét a vérben.

Egy kiló zsír 3,500 kalóriával egyenlő, így minden nap 500 kalóriás hiányra van szükség, hogy egy hetet egy fontonként elfedjenek, az Amerikai Gyakorlati Tanács szerint. Ha egy 30 perces edzésnél mérsékelt intenzitású ciklusban dolgozik, körülbelül 240 kalóriát éget. Az 500 kalóriatartalm eléréséhez meg kell dupláznod a kerékpáros edzésed időt egy órára. A Harvard Health Publications szerint a napi 30 perc kardio elegendő a test súlyának szabályozásához, de a testsúlycsökkenés napi 60 perces tartós aerob tevékenységet igényel. Az alacsony intenzitású és hosszú időtartamú kerékpáros edzésprogramok rendszeres használatával csökkentheti a túlsúlyt – beleértve a csípőjét is.

Lépj be a nagy intenzitású intervallumképzésbe, amely a maximális intenzitású, rövid pihenésből áll, melyet az aktív pihenőidők követnek. A 20-30 perces HIIT edzés olyan mértékű zsírégetést eredményez, mint egy mérsékelt intenzitású kardio edzés. A kezdő kerékpáros edzés hat 30 másodperces intervallumot tartalmazhat, amelyek a maximális erőfeszítés 80-90 százalékát teszik ki, a Mark Gilbert “Az izom- és fitness útmutató nagy intenzitású intervallum-képzésre”. Kövesse az intenzív intervallumot 2,5-3 percnyi helyreállítási intervallummal a maximális erőfeszítés 50 százalékánál. Melegítsük fel és hűtsük le három perc lassú kerékpározással. Ha szívbetegsége van, ez a módszer túlságosan stresszes és kerülendő.

A dombok kerékpározása az ellenállóképzés egyik formája, amely növeli az edzések intenzitását. A 150 fontos ember akár 10 kalóriát is éghet percenként egy hegymászáson, a “Ride Your Way Lean: Az Ultimate terv a zsírégetésre és a kerékpározásra”, Selene Yeager szerint. Ezenkívül a domb által biztosított túlterhelés segíti a sovány izomtömeget. Minden kiló izom nyert, akkor éget egy extra 30 kalóriát naponta. Kezdje a három-öt mérsékelten meredek hegyek könnyű hurokját. Ahogy felmászsz a dombra, válts át egy könnyebb halászeszközt, és tartsd meg a folyamatos sebességet 70-80 ford / perc között. Mivel a hegyi edzések a testen adóztatják, ezt az edzést egy hétre korlátozzák.

A csontzsír makacs

Kötés a Cardio-nak

Max ki a zsírégetésre

Nagyítsd fel a hegyeket